Nieuws

 

Mega investering voor toekomst

31-07-2014

 

Onder de hoed van de Lentink Groep doet Nijman-Arentsen een enorme investering in manarme productie. Maar liefst twee nieuwe PRIMA Lasersnijmachines welke volledig automatisch beladen en ontladen worden door een ASTES Systeemunit. Met deze investering hebben we snijmogelijkheden tot een lengte van 6.000mm. Door de ASTES systeemunit is het mogelijk om zelfs orders van enkel stuks voor verschillende klanten uit te sorteren per order en per klant.

Om het pakket te completeren wordt er ook een DURMA kantbank aangeschaft tot een lengte van 6.000mm.

Door deze investering investeert Nijman-Arentsen in de toekomst en kan zij haar klanten flexibel, kwalitatief en competitief blijven beleveren.

De volledige installatie wordt week 46 geleverd en zal binnen enkele weken daarna operationeel zijn.Astes